top of page

TEAM

Lily_edited.jpg

Lilly

Lilly is al jarenlang een vaste waarde in de winkel. Met meer dan 40 jaar ervaring staat ze je graag bij in de keuze van de juiste fiets. Haar specialiteit zijn elektrische fietsen. Als je Lilly voorbij ziet komen in haar vrije momenten, is het steeds met haar fiets!

Rik.jpg

Rik

Rik herstelt de fietsen, zorgt voor de juiste afstelling en monteert wisselstukken. Ook nieuwe fietsen worden op jouw maat gezet door Rik. Wanneer hij niet in de werkplaats is, vind je hem terug op z'n speedpedelec!

IMG_9951.heic

Laurence

Laurence staat samen met Lilly of Bart in de winkel. Daarnaast zorgt ze ook voor de aankoop en bestellingen. Haar specialiteiten zijn elektrische- en kinderfietsen. Bij fietsweer is ze terug te vinden op haar elektrische fiets. 

IMG_9911.heic

Bart

Bart is op de drukke dagen aanwezig in de winkel, maar zorgt er ook voor dat alles vlot verloopt achter de schermen. Zijn specialiteit zijn de plooifietsen. Op vrije momenten geniet hij van een mountainbikeritje.

IMG_9896.heic

Kameran

Kameran is de man van de werkplaats. Sinds 2020 is hij deel van Team Markoen. Hij zorgt ervoor dat de herstellingen met de nodige zorg en kennis uitgevoerd worden.

Team

OVER ONS

Fietsen Markoen is sinds jaar en dag een begrip in de buurt.
Sinds 2020 worden de bekende gezichten in de winkel en werkplaats
bijgestaan door een jongere generatie.

Wij, bij Fietsen Markoen vinden het belangrijk dat u de service krijgt die u verdient.
Daarom werken we enkel met kwalitatieve fietsen en wisselstukken. 

Dit steeds met de glimlach!
Wij staan garant voor vakmanschap, en herstellen alle merken fietsen.

Over ons
Foto's

FOTO'S

bottom of page